Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

V parku ležel promrzlý muž se staženými kalhotami

Pořádně rušnou službu měli plzeňští městští strážníci. Zaměstnal je například muž v doudleveckém parku, kde ležel s kalhotami u kotníků na studené zemi. Nebyl schopen slova a jen se klepal. Zpacifikovat museli policisté i silně opilou ženu, která v centru města nadávala a útočila na procházející lidi.

Na polonahého muže narazili borští strážníci v Doudlevcích přímo naproti vstupu do Škodovky. Okamžitě na místo přivolali i záchranáře. 

 „Kalhoty měl shrnuté ke kotníkům a celý se třásl. Viditelně podchlazený muž byl při vědomí, avšak nedokázal s hlídkou verbálně hovořit. Zdravotníci muže vyšetřili a rozhodli, že jej převezou do nemocničního zařízení v Plzni na Borech,“ popsala mluvčí strážníků Jana Pužmanová

Úplně jiný případ se odehrál přímo na náměstí Republiky v Plzni. Podle svědků tam žena pod vlivem obtěžovala a napadala kolemjdoucí. Na místo tak zamířila hlídka, aby ženu zkrotila. 

„Když si opilá žena posbírala všechny své poházené věci, vyzvali ji strážníci k tomu, aby se podrobila dechové zkoušce. Tu ale odmítla a začala utíkat. Přesto se daleko nedostala, protože u morového sloupu ženu strážníci dostihli a v momentě, kdy ji za pomoci nasazené páky na rameno zadrželi, jim navíc na pomoc přispěchali policisté ČR. Stupňující agresivitu ženy ukončil až jejich zákrok,“ popsala mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Žena se ale stále nehodlala vzdát, a tak ji museli srazit na zem a nasadit pouta. Poté ji transportovali na protialkoholní záchytnou stanici. Případ si převzala Policie ČR.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky krimi, Plzeň, alkohol, policie, útok, napadení, ŠKODA AUTO a.s., Doudlevce, Policie České republiky, Náměstí republiky, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V parku ležel promrzlý muž se staženými kalhotami  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.