Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V ulicích Plzně řádí nebezpečný fantom, okrádá ženy o jejich kabelky

Kabelkový fantom, který ženy okrádá o jejich nezbytné zavazadlo, řádí v těchto dnech v ulicích Plzně, zejména pak na Doubravce. Během pěti dnů už dokázal odcizit kabelku čtveřici žen, které okradl. A je velmi pravděpodobné, že pachatel bude ve svém jednání pokračovat a hrozí nebezpečí že se bude i stupňovat jeho agresivita.

„Způsob provedení byl ve všech případech téměř stejný. Drzý zloděj zezadu přistoupil k poškozené a přeřízl kožený popruh kabelky. V jiném případě strhl kabelku poškozené z ramene. Než se okradené ženy stačily vzpamatovat, byl pachatel pryč,“ popsala jeho řádění mluvčí policie Veronika Hokrová.

Podle popisu se má jednat o mladého muže štíhlé postavy vysoké asi 180 cm. Většinou měl přes hlavu kapuci a přes ústa roušku. Policisté se případem intenzivně zabývají a prověřují veškeré získané poznatky, které by je mohly dovést ke konkrétní osobě.

„Při prvním přepadení, které se stalo 14. ledna v době okolo 15:45 hodin měl pomoci poškozené ženě náhodný svědek, který zaslechl její volání o pomoc. Rozběhl se za zlodějem, který však zřejmě ze strachu z dopadení odcizenou kabelku během útěku odhodil. Tu následně "zachránce" vrátil i s jejím obsahem do rukou poškozené,“ řekla policejní mluvčí. O pomoc při pátrání teď žádají policisté i výše uvedeného svědka, který by mohl případně policistům poskytnout bližší informace k pachateli.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky zloděj, přepadení, krádež kabelek, přepadená žena, kabelka, Plzeň, Doubravka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V ulicích Plzně řádí nebezpečný fantom, okrádá ženy o jejich kabelky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.