Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Seniora museli po nehodě resuscitovat, zřejmě ho postihla náhlá zdravotní indispozice

Jednasedmdesátiletý řidič havaroval se svým vozem na Malesické návsi, kde nejprve narazil do mostku a zdi domku. Tam jeho vůz zůstal zaseknutý, na místo dorazili mezi prvními hasiči, kteří muži poskytli první pomoc. Ačkoli senior při nehodě neutrpěl žádná větší zranění, jeho stav je vážný.

„Na křižovatce ulic Malesická náves a U Potoka vyjelo osobní auto z komunikace, nabouralo do zábradlí mostku a zdi domku. Poskytli jsme předlékařskou pomoc a poté předali osobu záchranářům,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

Muž při nehodě neutrpěl žádná vážnější zranění, proto je možné, že jej za volantem postihla náhlá zdravotní indispozice. 

Záchranná služba z nehody transportuje muže po kardiopulmonální resuscitaci ve vážném stavu na Emergency fakultní nemocnice," dodala Mária Svobodová ze Záchranné služby Plzeňského kraje. Co se přesně odehrálo a jak k havárii došlo ukáže až šetření policie.

Plzeňští dopravní policisté dopravní nehodu v současné době ohledávají a zjišťují veškeré poznatky. Příčina a okolnosti jsou předmětem dalšího šetření.  Z důvodu monitorování místa dopravní nehody dronem, dojde k uzavření komunikace na dobu cca 15 minut. Z tohoto důvodu žádáme řidiče, aby v případě možnosti využili náhradní objízdnou trasu." dodala k nehodě policejní mluvčí Veronika  Hokrová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS PK

Štítky krimi, policie, nehoda, hasiči, Plzeň, senior, havárie, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniora museli po nehodě resuscitovat, zřejmě ho postihla náhlá zdravotní indispozice  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.