Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Utrácel na cizí platební kartu, teď po něm pátrají kriminalisté z Plzně

S cizí platební kartou několikrát zaplatil v Plzni zatím neznámý pachatel. Zachytily ho přitom bezpečnostní kamery. Kriminalisté z Plzně teď pátrají po totožnosti tohoto muže. Pachatel mohl peněženku náhodně najít, ale stejně tak ji mohl jejímu majiteli odcizit.

Pachatel je podezřelý z neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. „Muž nalezl peněženku s doklady, finanční hotovostí a platební kartou, kterou poškozený ztratil na neupřesněném místě v Plzni. Pachatel nález neodevzdal na příslušném místě a s platební kartou provedl několik plateb v různých provozovnách v Plzni a o další se pokusil,“ popsala jednání neznámého muže mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policisté při objasňování případu získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. „Žádáme o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež platební karty, neoprávněný výběr, neznámý pachatel, pátrání policie, Plzeň, platební karta, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Utrácel na cizí platební kartu, teď po něm pátrají kriminalisté z Plzně  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.