Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ozbrojený konflikt dvou mužů zapříčinil zpomalovací retardér na ulici

Drsná potyčka jako z časů Divokého Západu! Přesně tak to vypadalo nedaleko Čachrova na Klatovsku, kde se do sebe pustili s pistolemi v rukou dva muži. Důvodem ozbrojeného incidentu byl zabudovaný zpomalovací práh na místní komunikaci, který se jednomu z nich hrubě nelíbil.

Celou věc odstartoval v pondělí večer příjezd dvou mužů k domu. „Osmačtyřicetiletý spolujezdec z Kolinecka, vystoupil z vozidla, vzal do rukou dovezený krumpáč a začal vykopávat zabudovaný zpomalovací práh na místní komunikaci. Na místo přišel třicetiletý muž, který tam bydlí a oba se začali nejprve hádat,“ popsala začátek konfliktu mluvčí policie Dana Ladmanová.

Po chvilce se dostavil i majitel domu, který držel v ruce legálně drženou střelnou zbraň, se kterou na muže namířil a vyzval ho, aby svého jednání zanechal. Na to reagoval muž s krumpáčem tím, že vytáhl svoji nelegálně drženou zbraň, rovněž namířil na majitele domu a vyhrožoval mu použitím zbraně. Následně se oba muži poprali a incident, který se nebezpečně stupňoval, přijeli vyřešit přivolaní policisté.  

„Muž, který chtěl odstranit uvedený práh se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 2,25 promile alkoholu. Za doprovodu policistů byl podezřelý muž převezen do policejní cely. V úterý policisté prováděli další neodkladné úkony, po kterých byl muž propuštěn,“ řekla policejní mluvčí.

Policie teď případ vyšetřuje pro podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a nedovolené ozbrojování.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky ozbrojený konflikt, nelegálně držená zbraň, rvačka, pistole, nedovolené ozbrojování, dům, okres Klatovy, Čachrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ozbrojený konflikt dvou mužů zapříčinil zpomalovací retardér na ulici  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.