Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Záhadné úmrtí na Rokycansku, uvnitř domku ležela mrtvá žena a muž v bezvědomí

Prověřit únik plynu vyjížděli dnes na základě informace od záchranářů hasiči do Radnic na Rokycansku. Uvnitř rodinného domu v ulici Zámostí pak našli mrtvou ženu a muže v bezvědomí. Příčina úmrtí je zatím nejasná.

„Hasiči vynesli ven tři propan butanové lahve. Jednu osobu odvezli záchranáři na pozorování. Druhá osoba byla mrtvá. Zatím není jasné, co bylo příčinou úmrtí. Šlo o dvojici seniorského věku. Hasiči provedli na místě měření. Přestože bylo mírně cítit zápach plynu, přístroje nic neukázaly,“ konstatoval krajský mluvčí hasičů Petr Poncar.

Do domu proto povolali hasič také technika z plynáren. „Energie do domu jsme vypnuli a objekt odvětrali,“ řekl Poncar. Vyšetřováním případu se teď zabývá policie.  

„Staršího muže posádka záchranné služby transportovala do Rokycanské nemocnice, bez zranění k observaci. U ženy lékařka konstatovala úmrtí, příčina není známa na místo byl povolán koroner,“ doplnila mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Podle fotografie z místa činu je patrné, že uvnitř domu rozhodně nepanoval velký pořádek. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK / Richard Beneš

Štítky únik plynu, úmrtí, mrtvá žena, Radnice, záhadné úmrtí, okres Rokycany, dům, Rokycanská nemocnice, a.s., bezvědomí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záhadné úmrtí na Rokycansku, uvnitř domku ležela mrtvá žena a muž v bezvědomí  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.