Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Agresivní cizinec kouřil v centru Plzně na zastávce, pak cestoval vozem MHD bez roušky

Hlídku plzeňské městské policie vyprovokoval k zásahu pokuřující cizinec na zastávce MHD U Práce. Jejich pozornost si vysloužil tím, že přímo před nimi odhodil její nedopalek do silnice. Vzápětí si při jízdě vozidlem MHD odmítl nasadit roušku.  

„Muž se choval arogantně, odmítal záležitost s hlídkou řešit, stejně tak nedopalek zvednout a vyhodit do koše. Proto bude celá záležitost postoupena správnímu orgánu,“ uvedla mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Druhého prohřešku se cizinec dopustil tím, že ve voze MHD, kam posléze nastoupil, cestoval bez povinného zakrytí dýchacích cest ochranným prostředkem. Strážníci ho na tuto skutečnost během jízdy upozornili a vyzvali, aby si roušku ve vnitřních prostorách vozidla nasadil. To ovšem cizinec také odmítl a záležitostí se teď bude zabývat také krajská hygienická stanice.  

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky cizinec bez roušky, městská policie, zákrok MP, cizinec provokoval, agresivní cizinec, městská hromadná doprava, rouška, Plzeň, Krajská hygienická stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní cizinec kouřil v centru Plzně na zastávce, pak cestoval vozem MHD bez roušky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.