Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Dva opilci v autě. Jen se zatím neví, který z nich řídil v době nehody

Dva opilci v jednom nabouraném automobilu a jeden z nich lže, když tvrdí, že neřídil. Právě takovým případem se zabývají policisté z Domažlicka. Nehoda, kterou vyšetřují se stala na silnici I/22 mezi obcemi Domažlice a Kdyně v prostoru za křižovatkou na obec Mrákov.

„Dosud nezjištěný řidič osobního vozidla Audi A6 jedoucí ve směru od Kdyně na Domažlice při průjezdu prudké pravotočivé zatáčky před křižovatkou nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vjel do protisměru, kde se bočně srazil s osobním vozidlem Toyota. Alkohol u dvaatřicetiletého řidiče vozidla Toyota na místě vyloučila dechová zkouška,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Jiná situace ovšem byla ve druhém automobilu, kterým jel viník nehody. V Audi A6 v době dopravní nehody jel čtyřiatřicetiletý a jednatřicetiletý muž. Oba totiž uváděli, že seděli na místě spolujezdce a že vozidlo řídil ten druhý. Policisté oba vyzvali k dechové zkoušce.

„U mladšího muže měla dechová zkouška pozitivní výsledek 1,14 promile alkoholu v krvi, u staršího byla dechová zkouška také pozitivní, výsledek byl o něco vyšší, a to 1,34 promile alkoholu v krvi. Oba byli zajištěni a převezeni do lékařského zařízení, kde se podrobili lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve,“ řekla mluvčí policie.

Dopravní nehoda se obešla bez zranění osob. Škoda na vozidle Audi byla vyčíslena na 200 tisíc korun, na vozidle Toyota vznikla škoda 450 tisíc korun. Kdo z opilců skutečně řídil, budou nyní rozplétat domažličtí dopravní policisté.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol za volantem, opilý řidič, policie, Plzeňský, Toyota, Domažlice, Kdyně, dechová zkouška, okres Domažlice, Mrákov, Audi A6, Audi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva opilci v autě. Jen se zatím neví, který z nich řídil v době nehody  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.