Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pokusem o vraždu skončil drsný incident dvou mužů v chatě na Plzeňsku

Drsný incident se stal v Kožlanech na severním Plzeňsku. Uvnitř jedné chaty se tam v pátek v podvečer poprali dva muži. Pro jednoho z nich skončil konflikt velmi těžkým poraněním hlavy, druhý si útokem vysloužil obvinění z pokusu o vraždu.  

Na tísňovou linku zavolala žena, která uvedla, že v Kožlanech se zřejmě stal násilný trestný čin. Policisté se záchranáři ihned vyrazili na místo. „V jedné chatě nalezli sedmačtyřicetiletého muže s vážným poraněním hlavy a nedaleko místa činu zadrželi útočníka,“ uvedla mluvčí policie Martina Korandová. Po ošetření zraněného muže převezla letecká záchranná služba do nemocnice v Plzni.

„Kolegové na místě provedli ohledání místa činu, zajistili maximální počet stop a důkazních prostředků, včetně předmětu, kterým došlo k útoku, provedli také výslechy. U zadrženého muže měla orientační dechová zkouška výsledek 0,5 promile alkoholu. Ataku uvnitř chaty podle všeho předcházela slovní rozepře obou mužů,“ řekla policejní mluvčí.

„V sobotu odpoledne převzal zadržený čtyřiadvacetiletý muž usnesení o zahájení trestního stíhání ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda ve stadiu pokusu. Státnímu zástupci policisté podají podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby,“ dodala Martina Korandová.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pokus o vraždu, násilná trestná činnost, zranění hlavy, letecká záchranná služba, chata, Plzeňský kraj, Kožlany, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pokusem o vraždu skončil drsný incident dvou mužů v chatě na Plzeňsku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.