Počasí dnes9 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Neznáte ho? Tento muž se pokusil z kradené karty vybrat peníze z bankomatu v Mýtě

Peněženku s doklady, hotovostí a platební kartou odcizil ve vlaku dvaatřicetileté cestující zatím neznámý pachatel. Využil její nepozornosti a věci jí sebral z kabelky mezi železničními stanicemi Rokycany – Kařez. O dva dny později se neznámý muž pokusil vybrat hotovost z bankomatu.

Policie teď prověřuje podezření ze spáchání krádeže  a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. 

„Neoprávněný pokus výběhu hotovosti se stal v bankomatu v Mýtě na Rokycansku. Na základě získaného kamerového záznamu z bankomatu žádáme občany, kteří mohou identifikovat osobu zachycenou na fotografiích, aby se obrátili na policisty osobně na obvodní oddělení Radnice nebo na bezplatnou linku tísňového volání 158,“ uvedla mluvčí policie Hana Kroftová.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zloděj, výběr z bankomatu, krádež ve vlaku, Plzeňský, policie pátrá, bankomat, hotové peníze, Mýto, Rokycany, Kařez, okres Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznáte ho? Tento muž se pokusil z kradené karty vybrat peníze z bankomatu v Mýtě  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.