Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mám v botách piraně a všechny vystřelím do vesmíru, pokřikoval muž

Koupal si nohy i v botách ve fontáně, na kolemjdoucí přitom pokřikoval, že v nich má piraně a zmije. Zároveň sliboval, že jednou vystřelí všechny lidi do vesmíru. Zmatený muž skončil překvapivě na psychiatrii.

Bylo krátce po poledni a na rušné ulici u památníku „Díky Ameriko“ si ve fontáně chladí nohy neznámý muž. To by nebylo vzhledem k aktuálnímu vedru tak divné, on se však koupal i s botama, přitom opakoval nesourodé věty směrem k lidem, kteří zde procházeli.

„Nesmyslně na ně pokřikoval a ve fontáně si koupal nohy v botách. Tkvěl představou, že v ní má zmije a piraňu, které mu před chvíli utekly a teď je musí najít a neustále to opakoval, stejně tak, že všechny lidi vypustí raketou do vesmíru. Strážník následně ve fontáně našel mužovu zahozenou zlomenou hůlku,“ uvedla k případu mluvčí městských strážníků Jana Pužmanová.


Policisté nemuseli dlouho přemýšlet, aby jim došlo, že muž zjevně trpí psychickou poruchou a okamžitě na místo povolali záchrannou službu. Ta pacienta za doprovodu policie předala do péče odborníků.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky krimi, Plzeň, police, památník, Díky Ameriko, obuv, vesmír, fontána, Amerika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mám v botách piraně a všechny vystřelím do vesmíru, pokřikoval muž  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.