Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Ve vlaku řádil agresor, pomočil sedačku, napadl průvodčí, strojvedoucího i pasažéra

Bitka se strhla ve vlaku na trase mezi Plzní a Horažďovicemi. Jeden agresivní cestující se tam dostal do křížku s personálem i s cestujícími. Útočník pak krátce po incidentu putoval s pouty na rukou rovnou do policejní cely.

K potyčce došlo ve vlakové zastávce Nezvěstice, kdy měl třiatřicetiletý muž pomočit sedadlo ve vlakové soupravě a následně poplival průvodčí. Té se zastal jeden z cestujících, a to nenechal útočník bez povšimnutí.

„Agresor měl „zastánce“ udeřit rukou do obličeje, čímž došlo k následnému poškození jeho cyklistické helmy a dioptrických brýlí v celkové hodnotě za přibližně 3500 korun, ke zranění napadeného nedošlo. Své protiprávní počínání ve vlaku agresor zakončil strčením do strojvedoucího, který byl k incidentu přivolán a následně z vlakové soupravy výtržník vystoupil,“ uvedla k potyčce mluvčí policie Veronika Hokrová.

Vzhledem k tomu, že byla na pomoc přivolána Policie ČR, podařilo se muže vypátrat nedaleko vlakové zastávky v Nezvěsticích na základě popisu. Bezprostředně po zadržení se muž podrobil zkoušce na alkohol. Měl v sobě 2,83 promile alkoholu. Je podezřelý z výtržnictví a v případě prokázání viny může hrozit agresorovi v pravomocném rozhodnutí až dvouletý trest odnětí svobody.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky napadení, bitka ve vlaku, útok ve vlaku, alkohol, výtržnictví, Plzeň, Horažďovice, Nezvěstice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve vlaku řádil agresor, pomočil sedačku, napadl průvodčí, strojvedoucího i pasažéra  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.