Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Agresor brutálně napadl řidiče auta, ten mu na oplátku dvakrát přejel nohy a zmizel

Hodně divoký incident, který se stal v Prokopově ulici v Plzni teď vyšetřují policisté a vyzývají ke spolupráci i případné svědky události. Paradoxně to byl nakonec útočník, který skončil v péči lékařů s nohami přejetými automobilem, za jehož volantem seděl muž, kterého předtím napadl.

A co se tam vlastně přihodilo? Ve vozidle své Škody Fabie seděl zatím neznámý řidič, vozidlo stálo ve vozovce a mělo zapnuté varovné blikače.

„Z dosud nezjištěné příčiny se do vozidla ze strany řidiče dostal muž, který vyběhl z chodníku a fyzicky napadl řidiče sedícího ve vozidle. To zahlédl očitý svědek události, který se snažil agresora z vozu vytáhnout ven, ale bez úspěchu. Následně přivolal policisty na pomoc,“ popsala začátek útoku mluvčí policie Veronika Hokrová.

Po chvíli agresor z vozu vystoupil a držel se o otevřené dveře spolujezdce a pokračoval ve fyzickém ataku proti řidiči údery a kopy nohou. „Řidič po chvíli vozidlo nastartoval, zařadil zpátečku a rozjel se. Přitom otevřenými dveřmi srazil k zemi agresora, kterému zůstaly nohy pod vozidlem a ty mu přejel. Motorista následně ve voze zařadil jedničku a opět přejel nohy agresora ležícího na zemi. Řidič pak z místa odjel směrem do centra,“ uvedla policejní mluvčí.

Útočník při incidentu utrpěl zranění, není ale v ohrožení života. Případ se vyšetřuje pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Policisté nyní zjišťují veškeré okolnosti případu, který se stal 8. června a žádají o spolupráci všechny případné svědky incidentu. Dále vyzývají i atakovaného řidiče vozidla, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Ohodnoť článek

Štítky útok, napadení, ublížení na zdraví, přejeté nohy, policie, Plzeň, Škoda Fabia, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor brutálně napadl řidiče auta, ten mu na oplátku dvakrát přejel nohy a zmizel  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.