Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté dopadli dva dealery pervitinu, drogou zásobovali klienty na Domažlicku

Dva dealery pervitinu ve věku 30 a 31 let dopadli policisté na Domažlicku. Oba teď kriminalisté stíhají za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými látkami. Zatímco starší dealer je stíhán na svobodě, mladší skončil z rozhodnutí soudce ve vazbě.  

„Třicetiletý muž si minimálně od června 2018 do současné doby obstarával drogu pervitin a ten pak distribuoval dalším osobám v Bělé nad Radbuzou, ale i na jiných místech domažlického okresu. Prodal množství dávek pervitinu a přišel si tak minimálně na 170 tisíc korun,“ uvedla k případu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Jednatřicetiletý muž si vysloužil obvinění za to, že počátkem června letošního roku od zmíněného dealera převzal finanční částku 12 tisíc korun a za tyto peníze pak nakoupil pervitin. Drogu pak předal zpět třicetiletému muži, gram pervitinu si nechal pro sebe.

U mladšího obviněného kriminalisté spolu se spisovým materiálem doručili státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Soud návrh státního zástupce akceptoval, a tak je stíhán vazebně. Oběma hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky dealer drog, zadržení, pervitin, policie, drogy, Plzeňský, metamfetamin, okres Domažlice, Bělá nad Radbuzou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté dopadli dva dealery pervitinu, drogou zásobovali klienty na Domažlicku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.