Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž, který najel do domova pro seniory skončil na psychiatrii

, aktualizováno 1. června 2020, 14:00

Dvaatřicetiletý řidič, který projel vchodovými dveřmi na chodbu domova pro seniorů v Tachově, teď čelí trestnímu stíhání. Při incidentu byla lehce zraněná třiadevadesátiletá klientka domova. Z místa se muž pokoušel utéct, hlídka ho ale brzy dopadla. Spekuluje se, že nešlo o nehodu a že měl mladík spory se svou babičkou.

Z nepochopitelných důvodů se dvaatřicetiletý muž se svým vozem Škoda Fabia proboural až do haly domova s pečovatelskou službu. Okamžitě se vyrojily spekulace, že měl muž spory se svou babičkou, která je klientkou domova.

,,Motiv jeho jednání nelze v tuto chvíli zcela jasne určit - s největší pravděpodobnosti to bude předmětem odborného zkoumání. Ve věci jsme zahájili ukony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu obecného ohrozeni. Zadržený muž je nyní hospitalizovany v plzeňské nemocnici, je v peci zdravotníků a pod policejním dohledem, " uvedla policejní mluvčí. Dagmar Jiroušková. 

,,Z místa nehody transportovala posádka třiadevadesátiletou ženu s lehkým zraněním do Stodské nemocnice," uvedla Andrea Divišová ze Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje.

Podle Jirouškové se muž po nehodě pohyboval po zařízení, ze kterého následně utekl do zahrad přilehlých rodinných domů. Před policií dlouho neutíkal. Dechová zkouška i test na drogy byly negativní. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS PK

Štítky nehoda, Tachovsko, Ejpovice, záchranka, zranění, domov, Tachov, Škoda Fabia, Andrea Divišová, Stodská nemocnice, a.s., Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž, který najel do domova pro seniory skončil na psychiatrii  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.