Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Řidič na přechodu zachytil zrcátkem auta za ucho devítiletou dívenku, zranil ji a ujel

Policisté z Klatovska pátrají po řidiči neznámého vozidla pravděpodobně zlatostříbrné metalízy. Ve středu nedal v Sušici přednost devítileté dívence, která právě přecházela po přechodu pro chodce. Zpětným zrcátkem školačku zachytil za ucho a způsobil jí zranění.  

Nehoda se stala ve 12:20 hodin v Lerchově ulici. „Na přechodu pro chodce u křižovatky ulic Lerchova a Klostermannova přecházela devítiletá dívka od ZŠ Lerchova směrem k centru. Když byla téměř za polovinou přechodu, tak neznámý řidič jedoucí od ulice Volšovská nedal chodkyni na přechodu přednost a zachytl dívku levým zpětným zrcátkem vozidla o její pravé ucho a zranil ji,“ popsala událost mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidič po střetu s dívenkou nezastavil a z místa nehody ujel. Záchranáři převezli školačku k ošetření do sušické nemocnice, utrpěla zranění pravého boltce ucha. Policisté žádají svědky události, kteří by mohli poskytnout informace o nehodě a přispět tak k odhalení řidiče, aby se přihlásili na policii, zatelefonovali na číslo 974 334 251, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky zraněná školačka, nehoda na přechodu, neznámý řidič, nehoda se zraněním, policie pátrá, Sušice, okres Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič na přechodu zachytil zrcátkem auta za ucho devítiletou dívenku, zranil ji a ujel  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.