Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Střet náklaďáku s osobákem ochromil provoz na výjezdu z Plzně

Ranní nehoda zcela ochromila v pondělí provoz na silnici I/27 na samém okraji Plzně ve směru na Třemošnou. Pře sedmou hodinou se těsně před nově budovanou lávkou u Kamenného rybníka střetl osobní automobil s nákladním. Na místě zasahovali záchranáři i hasiči. Ti se podle slov mluvčího Petra Poncara snažili zejména co nejrychleji zprovoznit alespoň jeden jízdní pruh.

„Do plzeňské fakultní nemocnice jsme transportovali osmapadesátiletého muže z osobního automobilu se zraněním horní končetiny,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Řidič osobního vozu značky Ford Mondeo, jel po ulici Plaská směrem z Plzně na Třemošnou. Na konci ulice přejel řidič z dosud nezjištěných příčin do protisměru a zde se střetl s nákladním automobile značky DAF, který řídil šestačtyřicetiletý muž. Alkohol na místě vyloučily dechové zkoušky provedené u obou řidičů,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Michaela Raindlová.

Předběžná škoda způsobená nehodou na obou vozech byla vyčíslena na 660 tisíc. Provoz na místě řídí kyvadlově policisté. Pracuje se na odstranění následků nehody.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, srážka osobáku s náklaďákem, hasiči, Plzeň, havárie, Třemošná, Kamenný rybník, Fakultní nemocnice Plzeň, DAF, Ford Mondeo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet náklaďáku s osobákem ochromil provoz na výjezdu z Plzně  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.