Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Při čelním střetu dvou osobních automobilů se vážně zranili tři lidé

Dva osobní automobily se srazily v pátek dopoledne na silnici I/27 mezi obcemi Kokšín a Dehtín u Klatov. Při čelním střetu obou vozidel se zranili tři lidé. S těžkým zraněním transportoval vrtulník letecké záchranné služby do plzeňské fakultní nemocnice padesátiletého muže.  

Vážně zraněného řidiče museli ještě předtím hasiči vyprostit pomocí techniky z vraku vozidla. „Těžce zraněný muž byl v době transportu při vědomí. Další dva muže ve věku 23 a 19 let jsme se středně těžkými zraněními a při vědomí transportovali pozemní cestou do Klatovské nemocnice,“ řekla Andrea Divišová z krajské záchranné služby.  

„Třiadvacetiletý řidič jel s vozem značky Škoda Yeti ve směru od Kokšína na Dehtín. Z nezjištěných příčin vyjel s vozidlem do levé poloviny vozovky a narazil do protijedoucího vozidla značky Škoda Octavia, které řídil padesátiletý motorista. Po nárazu zůstalo vozidlo Škoda Octavia částečně v silničním příkopu a druhé auto se zastavilo na vozovce,“ popsala nehodu mluvčí policie Dana Ladmanová.

U řidiče Škoda Yeti měla provedená dechová zkouška negativní výsledek. Zdravotní stav druhého řidiče neumožnil provést na místě dechovou zkoušu a podrobí se odběru krve. Způsobená škoda na vozidlech se odhaduje na 280 tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, čelní střet, nehoda se zraněním, letecká záchranná služba, Dehtín, Fakultní nemocnice Plzeň, Klatovy, Kokšín, Andrea Divišová, Klatovská nemocnice, a.s., Škoda Yeti, Škoda Octavia, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při čelním střetu dvou osobních automobilů se vážně zranili tři lidé  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.