Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Seniorka si šla nabrat vodu na zalévání, spadla do rybníka a utonula

Tragédie se stala v neděli odpoledne v Merklíně na Plzeňsku. Osmdesátiletá žena si tam šla do místního rybníka pro vodu na zalévání. Spadla však do ledové vody a utonula. Nepodařilo se jí oživit ale lékaři z letecké záchranné služby, která na místo přiletěla.  

„Nehoda se stala kolem třetí hodiny odpoledne. Záchranáři dostali informaci na tísňovou linku. Do Merklína jsme vyslali vrtulník záchranné služby. Přes veškerou snahu našich záchranářů, lékař konstatoval úmrtí seniorky,“ uvedla k tragédii mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Policisté Územního odboru Plzeň venkov vyšetrují úmrtí ženy, která si šla podle všeho pro vodu, kde došlo k úmrtí. Přesnou příčinu smrti určí nařízena soudní pitva. Dle prvotního šetření žena zemřela bez cizího zavinění,“ konstatovala mluvčí policie Ivana Jelínková.

Ohodnoť článek

Foto Richard Beneš

Štítky nehoda, utonutí, seniorka, vrtulník, letecká záchranná služba, Merklín, Plzeňský kraj, Plzeň, zavlažování, rybník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka si šla nabrat vodu na zalévání, spadla do rybníka a utonula  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.