Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Středa 23. října 2024  |  Svátek má Teodor
Bez reklam

V lese našli tělo mrtvého muže. Jde o pohřešovaného otce dvou dětí, který za záhadných okolností zmizel v létě

Tělo mrtvého muže našli pár dny náhodní svědci v lese nedaleko Žinkov na jižním Plzeňsku. Policisté teď potvrdili smutnou zprávu. Jedná se o pohřešovaného třiačtyřicetiletého otce dvou dětí, který za záhadných okolností zmizel letos 18. srpna po dopravní nehodě. Po muži tehdy policisté vyhlásili celostátní pátrání, které nyní ukončili. V terénu se mezitím uskutečnilo několik pátracích akcí.

„Přijali jsme oznámení o nálezu lidského těla nedaleko obce Žinkovy. Tělo zemřelé osoby dle popisu a i dle oblečení odpovídalo pohřešované osobě, ale bylo zapotřebí provést soudní pitvu. Podle všech těchto získaných skutečností a výsledků DNA, kde vyšla shoda DNA, se skutečně bohužel s největší pravděpodobností jedná o pohřešovaného muže,“ informovala ve středu mluvčí policie Eva Červenková.

Naposledy viděli muže živého v obci Klikařov na jižním Plzeňsku. „Dle poznatků byl jmenovaný 18. srpna na návštěvě u svého kamaráda v obci Klikařov, se kterým jel na oběd do Klatov a okolo 13:30 hodin se vrátili zpět. Pohřešovaný se následně sebral a beze slov odjel se svým vozidlem Opel Mokka se zahraniční registrační značkou. S ním měl pravděpodobně dne 18. srpna v 16:15 hodin dopravní nehodu u obce Vojovice,“ informovala policie na svém webu po vyhlášení pátrání.

Po příjezdu záchranářů se však na místě nehody nikdo nenacházel. Od té doby se muž nikomu neozval. U kamaráda navíc nechal všechny své osobní věci jako je mobil, doklady i peníze. „Může být ve stresu, mít psychické problémy, dle přítelkyně může trpět i ztrátou paměti, nemusí si pamatovat jak se jmenuje a kde bydlí,“ doplnila už dříve Policie ČR.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se souhlasem Policie České republiky

Štítky tělo mrtvého muže, našli tělo, pátrací akce, pátrání, pátrání po pohřešované osobě, zmizel od nehody

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V lese našli tělo mrtvého muže. Jde o pohřešovaného otce dvou dětí, který za záhadných okolností zmizel v létě  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.