Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Pondělí 21. října 2024  |  Svátek má Brigita
Bez reklam

Řidič zavraždil jiného motoristu po konfliktu na lesní cestě. Jeden z mužů nemohl cestou projet kvůli autu druhého z nich

Kriminalisté obvinili ze sobotní vraždy čtyřiasedmdesátiletého muže z Tachovska. Krvavý incident, který skončil smrtí šestapadesátiletého muže, propukl po 13. hodině. Stalo se tak po vzájemné rozepři dvou motoristů, kteří se střetli na lesní cestě u Rozvadova poblíž hranice s Německem. Starší útočník tam mladšího muže napadl nožem a ten na následky těžkého zranění na místě zemřel.

„Přijali jsme oznámení od ženy, která sdělila, že její partner byl napaden ze strany neznámého muže a je vážně zraněn. Konfliktu měla předcházet hádka spočívající v tom, že jeden z mužů nemohl cestou projet kvůli automobilu druhého z nich. Nepotvrdilo se původní tvrzení, že konfliktu předcházel střet vozidel bočními zrcátky,“ informoval mluvčí policie Ondřej Hodan.

Mluvčí krajské záchranné linky Andrea Divišová uvedla, že na tísňovou linku bylo oznámeno napadení muže středního věku. „Operátorkou operačního byla zahájena telefonicky asistovaná neodkladná resuscitace, kterou prováděla do příjezdu pozemních posádek a příletu letecké záchranné služby. Naši záchranáři si pacienta převzali a v resuscitaci pokračovali,“ uvedla mluvčí. I přes veškerou snahu všech zasahujících složek integrovaného záchranného systému muž bohužel na místě svému zranění podlehl.

„Podezřelý čtyřiasedmdesátiletý muž ihned po činu z místa odjel automobilem a hlídkám se ho podařilo vypátrat a zadržet zhruba za hodinu v nedaleké obci. Nalezli a zajistili u něj zbraň, kterou způsobil zranění poškozenému. Vrchní komisař v neděli zadrženého obvinil ze spáchání vraždy a navrhl státnímu zástupci, aby obviněný byl stíhán vazebně,“ dodal mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie České republiky

Štítky vražda, konflikt v lese, ubodal řidiče, hádka na lesní cestě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič zavraždil jiného motoristu po konfliktu na lesní cestě. Jeden z mužů nemohl cestou projet kvůli autu druhého z nich  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.