Počasí dnes16 °C, zítra15 °C
Sobota 19. října 2024  |  Svátek má Michaela
Bez reklam

Policie vyšetřuje vraždu na Tachovsku. Hádku dvou mužů nepřežil jeden z nich

Plzeňští kriminalisté vyšetřují závažný násilný trestný čin. Dojít k němu mělo na lesní cestě na Tachovsku, kde se měli pohádat dva muži. Konflikt skončil smrtí jednoho z nich. Bližší informace policie kvůli vyšetřování neuvedla.

K incidentu mělo dojít v sobotu odpoledne na lesní cestě na Tachovsku. Podle informací ČTK má jít o lesní cestu u Rozvadova poblíž hranice s Německem. Pachatel měl na druhého muže vytáhnout bodný předmět, pravděpodobně nůž.

Policie o incidentu informovala na Twitteru. „Napadení, které skončilo smrtí, měl předcházet konflikt mezi dvěma muži,“ napsala policie na sociální síti. Mluvčí Ondřej Hodan uvedl, že totožnost obou aktérů policie zná a veřejnosti tak nehrozí žádné nebezpečí. Podezřelý je zadržen. „Více v tuto chvíli není možné sdělit kvůli probíhajícímu trestnímu řízení,“ dodal.

Mluvčí krajské záchranné linky Andrea Divišová uvedla, že na tísňovou linku bylo oznámeno napadení muže středního věku. Podel ČTK mělo jít o zhruba padesátiletého muže. „Operátorkou operačního byla zahájena telefonicky asistovaná neodkladná resuscitace, kterou prováděla do příjezdu pozemních posádek a příletu letecké záchranné služby. Naši záchranáři si pacienta převzali a v resuscitaci pokračovali,“ uvedla mluvčí.

Zranění ale podle ní bylo natolik vážné, že lékaři museli u napadeného konstatovat smrt. Na místo byl povolán koroner.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Anh Tuan Tran

Štítky krimi, policie, záchranáři, smrt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vyšetřuje vraždu na Tachovsku. Hádku dvou mužů nepřežil jeden z nich  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.