Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Pět osob utrpělo zranění při střetu dvou osobních automobilů a dvou motocyklů. Viníkem je řidič vozu Audi

, aktualizováno 4. září 2024, 15:20

Pět osob se zranilo při střetu dvou osobních automobilů a dvou motorek na Domažlicku, nedaleko od česko-německého přechodu Folmava. Nehoda se tam stala ve středu odpoledne u čerpací stanice na silnici I/26 poblíž obce Újezd a osady Na Pile.

„Na místě zasahovaly dvě posádky RZP z Domažlic a jedna posádka z Německa. Ta transportovala dva motorkáře s lehkými zraněními do nemocnice v místě jejich bydliště. Naši záchranáři transportovali ženu a dvě děti mladšího školního věku do nemocnice v Domažlicích. Všichni tři měli lehká zranění,“ informovala mluvčí záchranné služby Andrea Divišová.

Hlavní tah I/26 z Plzně na Německo je u odbočky na Trhanov uzavřený. Na místě stále ještě zasahují hasiči a dopravní policie.

„Řidič (2004) vozidla značky Audi jel ve směru od obce Babylon na obec Domažlice, kdy při odbočování vlevo nedal přednost v jízdě protijedoucímu automobilu tovární značky Kia (řidička ročník 1984), čímž došlo ke střetu. Při nárazu došlo k rotaci vozidla Audi a následnému střetu s dvěma motorkáři (žena ročník 1982, muž 1969). Při nehodě utrpělo zranění pět osob, a to oba motocyklisté a tři osoby z vozu Kia (řidička a nezletilé děti r. 2015 a r. 2017. Dechové zkoušky byly negativní. Škoda byla předběžně vyčíslena na částku 250 tisíc korun," dodala k nehodě mluvčí policie Barbora Šmaterová

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehoda dvou osobáků, nehoda dvou motocyklů, pět zraněných, Folmava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pět osob utrpělo zranění při střetu dvou osobních automobilů a dvou motocyklů. Viníkem je řidič vozu Audi  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.