Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Pátek 13. září 2024  |  Svátek má Lubor
Bez reklam

Hrubý invalida korunoval desetidenní řádění ve městě jízdou v protisměru na invalidním vozíku po velmi rušné ulici

Obávaným výtržníkem se v ulicích Plzně stal šestapadesátiletý invalida, který se ulicemi města pohybuje na svém vozíku. Jen v posledních dnech evidují strážníci městské policie osmnáct přestupkových jednání, které má na svědomí tento recidivista vozíčkář. Jeho posledním kouskem bylo, když se protisměru proháněl polonahý na svým vozíku po nejfrekventovanější ulici ve městě. Podívejte se na video pod článkem.

Strážníci se skopičinami hrubého invalidy zabývali prakticky každý den. „Nutno podotknout, že pro vulgární jednání si tento dotyčný opravdu nejde daleko, a to jak směrem k hlídkám, tak i k ostatním kolemjdoucím. Porušování vyhlášek města nebo žebrání na ulici mu také není neznámé,“ uvedla mluvčí městské policie Tereza Schliková.

Již několikrát strážníci městské policie řešili tělesně postiženého muže kvůli pohybu na invalidním vozíku po pozemní komunikaci. Všechno ale vygradovalo situací na Rondelu. „Na vozíku se totiž muž pohyboval po frekventované Karlovarské ulici. Jízdou v protisměru ohrožoval nejen sebe, ale i ostatní účastníky provozu. Celou tuto událost ukončili strážníci městské policie a státní policisté. Vozíčkář byl následně po konzultaci a posouzení celé situace převezen na psychiatrickou kliniku,“ dodala mluvčí Schliková.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Městská policie Plzeň

Štítky invalidní muž, jezdil v protisměru, jízda na vozíku, invalida recidivista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Líbal

Na mechanickém vozíku jsem chodec a proto jezdím po silnici, kde není chodník, vlevo. Průšvih je to na kruhovém objezdu. Na elektrickém vozíku jsem cyklista a jezdím vpravo.

Úterý, 27. srpna 2024, 10:46Odpovědět

Hrubý invalida korunoval desetidenní řádění ve městě jízdou v protisměru na invalidním vozíku po velmi rušné ulici  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.