Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V příkopu dnes skončilo vozidlo s nákladem dřeva i cisterna převážející naftu

Dva velké nákladní automobily havarovaly v pondělí dopoledne na silnicích na jižním Plzeňsku a oba se částečně převrátily na bok. V příkopu nejprve skončila cisterna převážející naftu a později ještě souprava s nákladem dřeva.

„Ve Skašově na jižním Plzeňsku se část soupravy s cisternou převrátila na bok, zatímco přívěs zůstal stát na kolech,“ popsal událost, která si vyžádala velký zásah hasičů jejich krajský mluvčí Petr Poncar. Nehoda se obešla bez zranění. Újmu utrpělo oplocení soukromého pozemku.

„Třiapadesátiletý řidič jel s cisternou ve směru od Přeštic do Skašova. Příčinou převrácení cisterny je podle všeho nesprávný způsob jízdy. Alkohol u řidiče nebyl zjištěn. Doprava v místě dopravní nehody je řízena kyvadlově,“ informovala mluvčí policie Ivana Jelínková.

FOTOGALERIE: Nehoda dvou kamionů

Pondělí, 6. dubna 2020, 13:45

FOTOGALERIE: Nehoda dvou kamionů
FOTOGALERIE: Nehoda dvou kamionů

Před Borovnem ve směru od Míšova havaroval nákladní automobil převážející dřevo. Náklad se z převráceného návěsu vysypal mimo komunikaci. "Jednu zraněnou osobu jsme předali do péče záchranářům. Z nádrže vozidla unikla nafta, kterou likvidujeme pomocí sorbentu. Zbylá nafta se bude přečerpávat. Provoz je řízen jedním pruhem. Došlo i k poškození vozovky,“ uvedl k nehodě mluvčí hasičů.

Podle informací policejní mluvčí je příčinou nehody nesprávný způsob jízdy čtyřiačtyřicetiletého řidiče. Rovněž i tento motorista před jízdou nepil alkohol. Doprava bude v místě nehody řízena kyvadlově přibližně do 14.00 hodin.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, nehoda nákladního automobilu, složky IZS, nehoda kamionu, Plzeňský, motorová nafta, dřevo, Plzeňský kraj, Skašov, Přeštice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V příkopu dnes skončilo vozidlo s nákladem dřeva i cisterna převážející naftu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.