Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Středa 11. září 2024  |  Svátek má Denisa
Bez reklam

Na muže se při kontrole stavebních prací u domu převrátil stavební stroj a způsobil mu těžké zranění

Těžké zranění utrpěl na šumavském Špičáku cizinec z Německa při nehodě zemního pracovního stroje, který se tam převrátil a přimáčkl ho. Zraněný byl také řidič stroje. Na místě zasahovala i letecká záchranná služba, která tentokrát přiletěla přes hranici z Německa. Potvrdil to mluvčí hasičů Michal Holeček.

„Ošetřili jsme muže ročník 1972, který utrpěl středně těžká poranění. Jelikož se jednalo o muže cizí státní příslušnosti, byla povolána LZS z Německa, která jej následně transportovala do zdravotnického zařízení v SRN. Dále jsme ošetřili muže ročník 1999, který byl s lehkým zraněním dále transportován na chirurgii nemocnice v Klatovech pozemní cestou naší výjezdovou skupinou,“ informoval o nehodě mluvčí záchranné služby Lukáš Uherek.

„Ve čtvrtek ráno jsme přijali oznámení o úrazu, ke kterému došlo na Špičáku. Na místě došlo k převrácení pracovního stroje při provádění terénních úprav jednoho z domů. Při převrácení pracovní stroj přimáčkl muže ročník 1972, který prováděl kontrolu prací. Poškozený a řidič stroje byli předáni do péče záchranářů. Okolnostmi události se nadále zabýváme,“ uvedl k nehodě mluvčí policie Michal Schön.

Ohodnoť článek

Štítky nehoda stroje, nehoda stavebního stroje, převrácený stroj, zraněný muž, těžké zranění, německá letecká záchranná služba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na muže se při kontrole stavebních prací u domu převrátil stavební stroj a způsobil mu těžké zranění  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.