Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Dva senioři zahynuli při střetu dvou osobáků. Řidič Hyundai nedal přednost BMW, které jelo po hlavní

Obrovská tragédie se stala na silnici I/20 mezi Nepomukem a Kasejovicemi na jižním Plzeňsku, kde se v neděli večer srazily dva automobily. Na místě zahynul řidič jednoho vozidla. Po transportu do plzeňské nemocnice bohužel podlehla svým zraněním i spolujezdkyně. U nehody zasahoval vrtulník letecké záchranné služby.

„Devětaosmdesátiletý řidič vozidla Hyundai jel ve směru od obce Kotouň a při odbočování vlevo na silnici I/20 zřejmě nedal přednost v jízdě vozidlu BMW, které jelo po hlavní silnici. Obě vozidla se srazila. Řidič z automobilu Hyundai utrpěl zranění neslučitelná se životem, vážně zraněna byla i jeho stejně stará spolujezdkyně. Zraněn í utrpěl i sedmačtyřicetiletý řidič z vozidla BMW,“ informovala policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Oba zraněné transportovali záchranáři do plzeňské nemocnice. „Bohužel dnes jsme obdrželi informaci, že zemřela i spolujezdkyně z vozidla Hyundai,“ doplnila k tragické nehodě policejní mluvčí.

Letos už o prázdninách zahynulo při nehodách na silnicích Plzeňského kraje osm osob. Za celé loňské letní prázdniny evidovali policisté na silnicích v regionu celkem 770 dopravních nehod, při nichž přišlo o život sedm osob.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky tragická nehoda, smrtelná nehoda, střet dvou osobáků, letecká záchranná služba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vlastimil Šimon

Tu křižovatku znám. Protože je poměrně nepřehledná, je na příjezdu od Kasejovic omezená rychlost na 70 km/h. Podle zdemolované přední části vozidla BMW bych spíše soudil, že omezená rychlost nebyla dodržena. To ale jistě policie vyšetří. Mě spíš mrzí, že se hned v komentářích i na jiných diskuzich objevují útoky na starší řidiče, aniž se berou v úvahu všechny okolnosti.

Úterý, 13. srpna 2024, 13:28Odpovědět

Dva senioři zahynuli při střetu dvou osobáků. Řidič Hyundai nedal přednost BMW, které jelo po hlavní  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.