Počasí dnes25 °C, zítra29 °C
Úterý 27. srpna 2024  |  Svátek má Otakar
Bez reklam

Cyklista se uspokojuje před lidmi. Používá speciálně upravené kalhoty, které mu umožní bleskové obnažení

Postrachem okolí rybníku Strženka na Plzeňsku se v posledních dnech stává opálený cyklista s atletickou postavou. Na místo přijíždí muž vybaven speciálně upravenými kalhotami, které mu umožňují bleskově se obnažit. Nahý cyklista se pak na veřejnosti náruživě věnuje sebeuspokojování. Policie teď pátrá nejen po výtržníkovi, ale hledá i svědky uvedeného jednání.

„Policisté za poslední dobu poblíž rybníku nedaleko Chotíkova evidují případy obnažování a sebeuspokojování neznámého muže. Pohybuje se buď pěšky, nebo na jízdním kole. K popisu neznámého můžeme uvést, že je přibližného stáří 45 let, vysoké atletické postavy, bílé opálené pleti. Má krátké prošedivělé vlasy, na tváří má strniště. Je bez viditelného tetování a na hlavě nosí tmavou kšiltovku. Většinou se zde pohybuje zcela nahý,“ uvedla policejní mluvčí Eva Červenková.

V několika případech přijel muž k rybníku na jízdním kole tmavé barvy. „Když přijede na cyklistickém kole, má na sobě spodní díl cyklistického oblečení tmavé barvy, které má v místě rozkroku rozparky na obou stranách. Ty mu umožňují rychlé odhalení a zahalení svého přirození,“ popsala policejní mluvčí zvláštní fígl hledaného muže.

Policie žádá širokou veřejnost o spolupráci při zjištění totožnosti neznámého muže. „V případě jakýchkoliv poznatků k osobě, fotografií či případně i videa kontaktujte v pracovní době služebnu obvodního oddělení Město Touškov na tel.č. 974 327 783 nebo bezplatnou linku 158. V případě zjištění neznámého muže ve svém okolí nebo na výše uvedeném místě ihned volejte linku 158,“ dodala Eva Červenková.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky nahý cyklista, muž se uspokojuje, výtržník, speciální kalhoty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista se uspokojuje před lidmi. Používá speciálně upravené kalhoty, které mu umožní bleskové obnažení  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.