Počasí dnes30 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Muž měl plnou kapsu platebních karet. Nebyly jeho, přesto s nimi platil za nákup

Velmi všímavé oko měl pracovník ostrahy prodejny v Plzni-Bolevci. Už na první pohled se mu nezdál muž, který u pokladny vytáhl z kapsy tři platební karty. O svém podezření informoval městskou policii. Strážníci následně zjistili, že ani jedna z platebních karet muži nepatří. Odmítl ale, že by je ukradl. Jen je našel a nechal si je.

„Strážníci byli vysláni na oznámení do Gerské ulice. Všímavý pracovník ostrahy měl totiž podezření, že muž, který si v jedné z prodejen nakoupil, sice nákup zaplatil, ale kartou, která nebyla jeho,“ informovala městská policie prostřednictvím svých webových stránek.

Po příjezdu na místo nasměroval pracovník ostrahy hlídku směrem k pětapadesátiletému muži, který seděl před prodejnou. Z minulosti už ho velmi dobře znali. „Strážníci muže zkontrolovali a s ním i všechny náležitosti, včetně platebních karet. Jedna z karet byla vydaná na jeho jméno, ale zbylé dvě už mu nepatřily. Muž uvedl, že karty našel ležet na zemi a nechal si je. Hlídce poté věci dobrovolně odevzdal a na místo byla přivolána státní policie, aby si muže podezřelého ze spáchání trestného činu převzala,“ uzavřeli strážnici.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky cizí platební karty, platil cizí kartou, zneužití karty, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Muž měl plnou kapsu platebních karet. Nebyly jeho, přesto s nimi platil za nákup  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.