Počasí dnes30 °C, zítra18 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

Neznámý muž hazardoval životem jízdou na spřáhle a pak ještě úmyslně blokoval vlak. Pátrá po něm policie

Policie získala z kamerového záznamu fotografii zatím neznámého muže, který vylezl na spřáhlo vlaku jedoucího na železniční trati mezi obcemi Nezvěstice a Zdemyslice na Plzeňsku a vezl se na něm. Když strojvedoucí zaregistroval nebezpečnou jízdu tohoto muže, vlak okamžitě zastavil. Muž potom chvíli kráčel po kolejích a blokoval další jízdu soupravy. Teď po něm pátrá policie.

Popisovaný incident se stal 11. června v půl deváté večer. „Neznámý muž vylezl ve vlakové zastávce na spřáhlo vlaku a vezl se na něm. Když potom strojvedoucí vlak zastavil, muž ze spřáhla slezl a pokračoval pěšky po kolejích před vlakem. Tímto jednáním vlak zdržel. Po chvíli ale kolejiště opustil a odešel neznámo kam,“ popsala případ mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policisté událost vyšetřují pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. „Fotografie pořízené z kamerového záznamu nejsou příliš kvalitní. Ale i přesto by někdo mohl poznat mladého muže ve věku 30 až 40 let. Má štíhlou postavu, světlou pleť, nakrátko střižené tmavé vlasy. Na sobě měl bílé tričko, modré džíny a bílé sportovní boty. Žádáme občany, kteří by jej poznali a mohli by podat relevantní informace, aby je sdělili policistům na lince 158 případně na nejbližší oddělení policie České republiky,“ dodala policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie České republiky

Štítky jízda na spřáhle, blokoval vlak, výtržnictví, nebezpečná jízda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý muž hazardoval životem jízdou na spřáhle a pak ještě úmyslně blokoval vlak. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.