Počasí dnes21 °C, zítra17 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Zloděj na útěku z místa činu v panice odhazoval svůj lup. Šel po něm nekompromisní policejní pes

Na titul nejhloupějšího vloupání roku může aspirovat čtyřiatřicetiletý muž z Plzeňska, který násilím vnikl do jedné menší prodejny v Úněšově. Pachatele přímo při při činu vyrušila policejní hlídka. Zloděj se sice na útěku před zákonem v panice zbavil odcizeného zboží. Ale to ho před dopadením nezachránilo, protože se po jeho horké stopě vydal služební pes Miki.

„Policisté z obvodního oddělení Úněšov přijali před půl čtvrtou ranní oznámení od operátorky bezpečnostní služby o napadení objektu prodejny v menší obci nedaleko Úněšova na severním Plzeňsku. Policisté při příjezdu na místo viděli, že u prodejny jsou poškozené vstupní dveře a ze zadní části budovy slyšeli hluk. Zde spatřili muže, který odhodil na zem větší pytel a začal utíkat pryč do přilehlých zahrad,“ popsala zásah mluvčí policie Eva Červenková.

Policisté si přivolali jako posilu policejního psovoda, protože věděli, že pachatel nemohl z místa činu uprchnout daleko. „Služební pes Miky chvíli po svém příjezdu avizoval přítomnost podezřelé osoby, která se ukrývala v jedné ze zahrad vedle králíkárny. Policisté na místě podezřelého muže zadrželi a převezli ho na policejní služebnu k provedení dalších úkonů. Policejní komisař dopadeného pachatele obvinil ze spáchání krádeže a podal podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky vloupání, zloděj odhazoval věci, odhazoval lup, přistižen na místě činu, policejní pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj na útěku z místa činu v panice odhazoval svůj lup. Šel po něm nekompromisní policejní pes  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.