Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Lupič s nožem v ruce přepadl čtyři ženy. Pachatel na svoje oběti útočil zezadu a pak je chytil do kravaty

Čtyři ženy přepadl s nožem v ruce na různých místech v Plzni devětatřicetiletý násilník. Na svoje oběti útočil vždy zezadu, chytil je kolem krku do kravaty a požadoval po nich vydání cenností.

„Podle dosud zjištěných skutečností přepadl muž během čtrnácti dnů na různých místech Plzně čtyři ženy, kterým vyhrožoval fyzickou újmou na zdraví. Ve dvou případech dokonce ženám vyhrožoval napadením nožem o délce čepele 10 centimetrů. Všem poškozeným se podařilo násilníkovi vysmeknout, z místa utéct a přivolat si pomoc. Naštěstí žádná z žen neutrpěla vážné poranění,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policistům se podařilo devětatřicetiletého muže zadržet v sobotu 11. května 2024, krátce po spáchání posledního loupežného přepadení. „Při útěku před policisty muž odhodil na zem nůž, kterým měl ženám vyhrožovat. Ten policisté ještě týž den ve spolupráci se strážníky městské policie nalezli a zajistili. Pachatel byl obviněn z loupeže. Policejní komisařka podala státnímu zástupci podnět na podání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který soudce akceptoval. V případě prokázání viny hrozí muži až deset let odnětí svobody,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky loupež, loupežné přepadení, přepadal ženy, pachatel s nožem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lupič s nožem v ruce přepadl čtyři ženy. Pachatel na svoje oběti útočil zezadu a pak je chytil do kravaty  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.