Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

VIDEO: Ošklivým krvácivým zraněním skončil pro muže adrenalinový návrat z nákupu, když upadl na svoji tašku

Velmi ošklivým krvácivým zraněním a následným transportem do nemocnice skončil pro staršího muže návrat z nákupu. Muž byl totiž silně pod vlivem alkoholu a po pádu se mu v tašce rozbila sklenice. O střepy se pak nešťastník hodně pořezal. Upozorňujeme slabší nátury, že video je velmi krvavé a může způsobit nevolnost!

Muž v Plzni zažil za bílého dne značně adrenalinový návrat z nákupu. Strážníci městské policie ho našli sedět na ulici vedle chodníku. Z řezné rány na ruce mu doslova stříkala krev. „Pokud máte 3,77 promile alkoholu v dechu, může být i obyčejný nákup velmi nebezpečný. Na vlastní kůži to pocítil pán, který dle vlastních slov měl dvě piva. Cestou z práce se stavil na nákup a po cestě domů upadl. V nákupní tašce se rozbila sklenice a střepy z ní muže ošklivě pořezaly na ruce,“ informovala mluvčí městské policie Tereza Schliková.

Strážníci nešťastníka nejprve ošetřili a provedli také dechovou zkoušku, jejíž výsledek je rozhodně nepřekvapil. Následně vyčkali se zraněným opilcem na příjezd záchranné služby, která si ho pak převzala do své péče.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky pořezaný muž, opilý muž, návrat z nákupu, pořezaná ruka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Ošklivým krvácivým zraněním skončil pro muže adrenalinový návrat z nákupu, když upadl na svoji tašku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.