Počasí dnes13 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Hrozivá srážka osobáku s kamionem, nehoda si vyžádala tři zraněné

Dvě těžká a jedno lehké zranění si vyžádala hrozivá nehoda osobního automobilu, který se čelně srazil s kamionem. Havárie se stala v pondělí odpoledne na silnici II/200 mezi obcemi Olešná a Vidice na Domažlicku.

"Čtyřiatřicetiletý řidič osobního vozidla Ford jel od Olešné, nepřizpůsobil rychlost jízdy a při průjezdu pravotočivé zatáčky přejel do protisměru. Tam se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem Mercedes s návěsem. V osobním vozidle cestoval ještě další dvaapadesátiletý spolujezdec. Dechová zkouška u jedenašedesátiletého řidiče nákladního automobilu byla negativní. U řidiče automobilu byl nařízen odběr krve vzhledem k jeho zdravotnímu stavu,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

„Řidiče osobního vozu jsme vyprostili pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Spolujezdce z osobního auta a řidiče nákladního vozidla nebylo třeba vyprošťovat,“ řekl mluvčí hasičů Petr Poncar. "Z místa nehody záchranáři transportovali se středně těžkým zraněním a při vědomí řidiče i spolujezdce z osobáku na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice. Řidič nákladního automobilu vyvázl s lehkým zraněním,“ dodala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda náklaďáku, nehoda, nehoda se zraněním, hasiči, záchranka, havárie, úraz, nákladní automobil, Olešná, okres Domažlice, Vidice, Mercedes-Benz, Ford Motor Company, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hrozivá srážka osobáku s kamionem, nehoda si vyžádala tři zraněné  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.