Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž vyhrožoval na sociálních sítích střelbou do žen i dětí, policie ho rychle zadržela

Policisté se zabývají dalším případem, kdy pisatel na sociálních sítích vyhrožoval násilím a střelbou do lidí. Lámanou češtinou sám sebe dokonce označil za narkomana. Svým jednáním na sebe upozornil policii, která si pro něj se zásahovou jednotkou brzy přišla. Zadrželi ho na severním Plzeňsku.

„Já už nemám co ztratit. Tak pojďte do narkomana. Zabiju vás všechny,“ napsal muž na Facebook. „A víte co? Vy mr*ky. Nejraději bych vzal automat a začal bezhlavě střílet. Vys*at se na ty pos*aný zničený životy. Vymazat je z povrchu zemského. Každou zasranou mr*ku, co se řídí pravidlama jak bezmozek. Ne, ne všechny postřílet. Děti, matky to je jedno. Tahle zku*vena civilizace musí zmizet,“ neštítil se psát na sociálních sítích.

Vzkazy se brzy začala zabývat policie. „Dotyčného dnes krátce po poledni zadrželi na severním Plzeňsku kriminalisté ve spolupráci se zásahovou jednotkou,“ informovala ve čtvrtek policejní mluvčí Pavla Burešová. Zadržený muž je podezřelý ze spáchání přečinu násilí proti skupině obyvatel a proti jednotlivci v souběhu s přečinem šíření poplašné zprávy.

Muž vyhrožoval vystřílením celé vesnice, soud mu dal pokutu

Bezprostředně po tragédii na pražské filozofické fakultě, vyhrožoval sedmatřicetiletý muž vystřílením jedné vesnice na Klatovsku. Svoje plány oznámil na linku 158, krátce nato už měl na rukou pouta. Soud v Plzni ho nyní potrestal pokutou ve výši...

Čtete také:

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky šířená poplašní zprávy, výhružky na internetu, výhružky zabitím, sociální sítě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž vyhrožoval na sociálních sítích střelbou do žen i dětí, policie ho rychle zadržela  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.