Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Drogový dealer prodal marihuanu nezletilým dětem ze základní školy ve více než šedesáti případech

Nezletilým dětem ze základní školy prodával drogu šestadvacetiletý muž z jižního Plzeňska. Tento závažný zločin odhalili kriminalisté z policejního TOXI týmu. Pachatel už si vysloužil obvinění z nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

„Případem se zabývali policisté už od listopadu loňského roku. Uvedeného jednání se muž měl dopustit tím, že si opatřil marihuanu. Během prázdnin ve více než šedesáti případech ji prodal třem nezletilým dětem ze základní školy. Prodané množství bylo více než osmdesát gramů. Děti marihuanu poté užívaly pro svoji vlastní potřebu,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Obviněný, který prodával drogu i několika mladistvým i dospělým osobám, kriminalistům vydal další sušinu. „Za to, že prodával drogy, a to dětem mladším patnácti let, může být potrestán odnětím svobody na dva roky až deset let,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Drogový dealer prodal marihuanu nezletilým dětem ze základní školy ve více než šedesáti případech  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.