Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Muž s rozbitou hlavou a vykloubeným ramenem nakonec přiznal, že ke zranění přišel při bitce na Americké

S krvácejícím zraněním hlavy seděl u chodníku na vyhlášené Americké třídě v centru Plzně šestatřicetiletý muž. Takto zbědovaného ho tam našla krátce po půlnoci hlídka městské policie. Vedle rány na hlavě si muž stěžoval ještě na bolest v oblasti pravého ramene.

„Jak se později ukázalo, rameno bylo nejspíš vykloubené. Muž po dotazu hlídky, co se mu stalo, odpověděl, že si zranění přivodil sám. Hlídka městské policie ale měla opačný názor na situaci. Zraněný po chvilce kápl božskou a přiznal, že mezi ním a nějakými cizími lidmi došlo k potyčce,“ informovala mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Strážníci se o muže postarali a na místo přivolali jak záchrannou službu, tak i státní policii z důvodu podezření ze spáchání trestného činu. „Zraněný muž ještě před odjezdem do nemocnice stihl nadýchat 2,81 promile a celou záležitost si od strážníků převzali policisté k dalším úkonům,“ dodala mluvčí městské policie.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš, Městská policie Plzeň,

Štítky rozbitá hlava, zranění hlavy, rvačka na americké, městská policie

Muž s rozbitou hlavou a vykloubeným ramenem nakonec přiznal, že ke zranění přišel při bitce na Americké  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.