Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Důmyslně ukrytá kamera natočila uvnitř bytu tvář zloděje, který tam prohledával šuplíky. Hledá ho policie

Bezpečnostní kamera umístěná uvnitř domu ve Stříbře na Tachovsku exkluzivně natočila přímo při činu tvář zatím neznámého pachatele, který se tam za tmy vloupal. Na záznamu je zachycen muž, který s baterkou v ruce prohledává šuplíky a krade. Hodně pobaví i hláška, kterou pachatel pronese. Nepozná někdo tohoto nezvaného hosta? Sledujte video pod článkem.

Zloděj ve Stříbře v ulici Gagarinova podle dosud zjištěných informací překonal oplocení zahrady jednoho z domů a vstoupil na terasu, kde odcizil bezpečnostní kameru zn. Netatmo. „Dále poškodil vstupní dveře vedoucí z terasy do domu, do kterého vstoupil. Svým jednáním způsobil majitelce škodu nejméně 25 tisíc korun,“ informovala mluvčí policie Iva Vršecká.

Když zlodějíček odcizil bezpečnostní kameru na terase, netušil ovšem, že majitelka má další funkční kameru schovanou uvnitř jejího bytu. A na tu zloděj nepřišel. Naopak se nechal krásně natočit, jak s baterkou v ruce a s batohem na zádech šmejdí uvnitř bytu, kam se vloupal. Zloděj si po prohlédnutí šuplíků ještě hlasitě a vulgárně postěžuje: „Bože to jsou m.dky.“ I díky této hlášce má video obrovský potenciál stát se hitem internetu.

„Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí ke zjištění totožnosti neznámého pachatele, aby se ozvaIi na telefonní číslo 974 337 651 nebo na tísňovou linku 158. Informaci mohou předat i osobně na adrese tř. 5. května 813, 349 01 Stříbro,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zloděj, kradl uvnitř bytu, bezpečnostní kamera, prohledával šuplíky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Důmyslně ukrytá kamera natočila uvnitř bytu tvář zloděje, který tam prohledával šuplíky. Hledá ho policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.