Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Uvnitř bytu s mrtvým mužem našli policisté řadu nástražných výbušných systémů a velké množství nábojů

Mrtvého muže ležícího uvnitř bytu, kde bylo i množství předmětů připomínajících nástražné výbušné systémy a mnoho další munice do střelných zbraní, nalezli policisté v Plzni. Do bytu v ulici K Papírně policisté vnikli na základě informací od starší ženy, která se obávala o život svého souseda.

„Operační důstojník přijal na tísňové lince 158 oznámení od jedné ženy, která měla obavu o svého souseda. Ten neměl, dle jejího sdělení, již delší dobu vycházet ze svého bytu. Hned po tomto oznámení vyjeli na dané místo plzeňští policisté a společně s hasiči vstoupili do bytu, ve kterém už našli muže bez známek života. Na základě prohlídky těla zemřelého bylo vyloučeno, že by na smrti muže měla mít podíl jiná osoba. Je tedy pravděpodobné, že pětapadesátiletý muž zemřel z chorobných příčin. Více však objasní až nařízená zdravotní pitva,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policisté při vyšetřování případu zjistili, že se v bytě nachází střelná zbraň, větší množství nábojů a dále předměty připomínající nástražné výbušné systémy. „Z toho důvodu došlo k evakuaci osob z ostatních bytů, zajištění bezpečného perimetru kolem domu a na místo byl přivolán policejní pyrotechnik. Ten předměty, které se jevily jako výbušné, zajistil a zajištěna byla také střelná zbraň a náboje. Všechny věci budou nyní podrobeny znaleckému zkoumání,“ uvedla policejní mluvčí. Z dostupných evidencí policisté následně zjistili, že zemřelý muž nebyl držitelem zbrojního průkazu a neměl na sebe evidovány žádné střelné zbraně.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky mrtvý muž, nález mrtvého muže, nástražný výbušný systém, nález munice, náboje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uvnitř bytu s mrtvým mužem našli policisté řadu nástražných výbušných systémů a velké množství nábojů  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.