Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Nebezpečný fotbálek u vstupní brány na vánoční trhy ukončil příjezd městské policie. Hráčům míč utíkal i mezi projíždějící auta

Jako fotbalová branka posloužila partě mladých mužů vstupní brána na vánoční trhy v jednom z rohů plzeňského náměstí Republiky. Sportovci si zahráli fotbálek na sněhu, ale míč jim velmi často končil i na ulici mezi projíždějícími automobily. Jejich počínání po celou dobu sledovalo bdělé jestřábí oko bezpečnostní kamery. Místo rozhodčích pak zápas ukončila policejní hlídka městské policie.

„Pojem "Winter classic" je znám spíše z hokejového prostředí, nicméně parta mužů si jej přebrala do fotbalové verze. Jako hřiště posloužil prostor před katedrálou sv. Bartoloměje, brankou se stala vstupní brána na vánoční trhy. K vidění bylo několik gólů, nastřelená tyč, dále pak nepřesné pokusy končící až na trzích mezi stánky. Několikrát se míč ocitl i v ofsajdu na ulici mezi projíždějícími auty,“ popsala akci mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Mladí muži netušili, že fotbal hrají přímo pod jednou z kamer městské policie. Jeden z jejich kamarádů také hru natáčel na mobil. Exhibici ukončil příjezd hlídky městské policie, před kterou se blýskl jeden z hráčů.v Ten přímo před jejich zraky nastřelil míčem jedno zaparkované vozidlo. Tentokrát strážníci neobvyklý případ vyřešili ústní domluvou. Sestřih těch nejlepších momentů, včetně ukončení zápasu městskou policií, můžete vidět na videu.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky fotbal na trzích, hráli fotbal, vstupní brána trhů, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

Zase asociální svoloč? :-D U jiných by to totiž domluvou neskončilo...

Sobota, 9. prosince 2023, 21:40Odpovědět

Nebezpečný fotbálek u vstupní brány na vánoční trhy ukončil příjezd městské policie. Hráčům míč utíkal i mezi projíždějící auta  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.