Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Kamion nezvládl průjezd zatáčkou, zastavil ho až čelní náraz do stromu

Teprve až o pořádně silný strom se zastavil převrácený kamion, který havaroval na silnici I/26 v obci Babylon na Domažlicku. Z hrůzostrašně vypadající nehody vyvázl dvaašedesátiletý zahraniční řidič naštěstí jen s lehkým zraněním.  

„Kamion směřoval od obce Březí k hraničnímu přechodu Folmava, řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy. Při projíždění levotočivé zatáčky dostal s vozidlem smyk, vjel na pravý okraj komunikace a následně vyjel vpravo mimo silnici, kde narazil do ocelových svodidel. Po nárazu do svodidel se nákladní souprava převrátila na pravý bok a narazila do kmenu vzrostlého stromu,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

FOTOGALERIE: Nehoda kamionu u Babylonu

Pondělí, 16. března 2020, 10:04

FOTOGALERIE: Nehoda kamionu u Babylonu
FOTOGALERIE: Nehoda kamionu u Babylonu

Cizinec utrpěl při nehodě lehké zranění. Záchranáři ho odvezli k ošetření do Domažlické nemocnice. Na nákladním automobilu značky Mercedes Benz a návěsu vznikla škoda celkem za 750 tisíc korun. Kamion přepravoval pračky a na nákladu vznikla další škoda vyčíslená na 80 tisíc korun. Bez újmy nezůstala ani ocelová svodidla, kde se škoda odhaduje na 26 tisíc korun. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, nehoda nákladního automobilu, složky IZS, nehoda kamionu, Plzeňský, havárie, Babylón, okres Domažlice, Mercedes-Benz, Domažlická nemocnice, a.s., Březí u Týna nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamion nezvládl průjezd zatáčkou, zastavil ho až čelní náraz do stromu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.