Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Dva lidé včetně starší chodkyně se zranili při střetu nákladního vozidla s osobákem a sloupem osvětlení

, aktualizováno 24. října 2023, 11:20

Záchranáři zasahovali v centru Plzně u střetu nákladního automobilu a osobního vozidla. Součástí havárie se stala poměrně kuriózním způsobem také starší chodkyně. Nehoda se stala v úterý dopoledne na extrémně rušné Klatovské třídě na úrovni Chodského náměstí. Dva lidé se při nehodě zranili.

„Na místě záchranáři ošetřili dvaaosmdesátiletou chodkyni, která utrpěla zranění dolní končetiny a byla transportována do fakultní nemocnice na Borech. Pětačtyřicetiletý muž utrpěl také lehčí zranění a byl transportován do fakultní nemocnice na Lochotíně,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Nákladní automobil  jel po Klatovské třídě v levém jízdním pruhu ve směru do centra města. Při přejíždění do pravého jízdního pruhu zřejmě řidič přehlédl osobní automobil značky VW a došlo ke střetu. Obě vozidla přitom najela na chodník, kde se kamion ještě střetl se sloupem veřejného osvětlení a se stromem. Na chodníku se v tu chvíli nacházela chodkyně, která se lekla zvuku, který způsobil střet vozidel a nárazu do sloupu. Upadla na zem a zranila se. Ke střetu s chodkyni nedošlo. Při DN došlo ke zranění řidiče z OA. Alkohol na místě u všech vyloučen dechovou zkouškou," informovala mluvčí policie Michaela Raindlová. 

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky střet osobáku s chodkyní, zraněná chodkyně, poškodil veřejné osvětlení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva lidé včetně starší chodkyně se zranili při střetu nákladního vozidla s osobákem a sloupem osvětlení  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.