Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Po surové potyčce s koloběžkářem zůstal ležet na silnici mrtvý motorkář. Policisté zadrželi podezřelého muže

, aktualizováno 24. července 2023, 11:10

Případem podivného úmrtí motorkáře se od sobotní noci zabývají kriminalisté z Plzeňska. Vyšetřovatelé zjistili, že místo tragické dopravní nehody jde o vzájemný konflikt motorkáře a jezdce na koloběžce. Následná potyčka těchto dvou mužů nakonec skončila smrtí muže, který přijel na motocyklu.

„Kriminalisté prověřují úmrtí třiačtyřicetiletého muže, ke kterému došlo v sobotu kolem 11 hodiny večer na komunikaci mezi Přešticemi a Příchovicemi na jižním Plzeňsku. V souvislosti s případem byl zadržen šestačtyřicetiletý muž a kriminalisté se případem dále zabývají,“ informoval policejní mluvčí Ondřej Hodan. Muž je vyšetřován na svobodě, nebyl vzat do vazby. 

„Proběhla soudní pitva zemřelého. Zahájili jsme trestní stíhání pětačtyřicetiletého muže, kterého jsme obvinili ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví. Za to, že svým jednáním způsobil smrt, mu hrozí až šestnáctiletý trest odnětí svobody," informovala v pondělí mluvčí policie Dagmar Brožová

Podle informací serveru Novinky.cz byl důvodem surového incidentu mezi motorkářem a jezdcem na koloběžce spor o špatné osvětlení. Motorkář měl muži s koloběžkou vynadat, že je špatně osvětlený a na silnici není vidět. Na místo konfliktu byla přivolána záchranná služba. Záchranáři už ale muži nedokázali pomoci. Lékařka už mohla jen konstatovat úmrtí. Motocykl nebyl nijak poškozen a případné nehodě neodpovídala ani způsobená zranění, které měl muž na těle. Vše nasvědčuje tomu, že útočník uškrtil motorkáře na řemínku od jeho helmy, když ho ve vzteku vláčel po zemi. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky smrt motorkáře, konflikt s koloběžkářem, ublížení na zdraví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po surové potyčce s koloběžkářem zůstal ležet na silnici mrtvý motorkář. Policisté zadrželi podezřelého muže  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.