Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Opilý řidič zdemoloval svým vozem čerpací stanici na Šumavě, nadýchal 3,81 promile alkoholu

Čerpací stanici v šumavské Dlouhé Vsi zdemoloval motorista, který se tam po svém divokém příjezdu „tak nějak nevešel.“ Jak se vzápětí ukázalo, důvodem nestandardní jízdy a následného poničení benzinky byl momentální stav řidiče. Ten byl totiž pořádně opilý!

Incident na čerpací stanici se stal v odpoledních hodinách. „Sedmačtyřicetiletý řidič motorového vozidla Mazda neodhadl při jízdě v prostoru benzinové čerpací stanice šířku svého vozidla a narazil jeho pravou přední částí do opěrného sloupu střechy. Následně byl přivolanými policisty vyzván k dechové zkoušce, která ukázala pozitivní výsledek. Řidič nadýchal 3,81 a 3,74 promile alkoholu a následně se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve,“ popsala událost mluvčí policie Iva Vršecká.

Při dopravní nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn a nezřítila se střecha čerpací stanice. Způsobená škoda dosahuje částky 40 tisíc korun. „Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a událostí se nadále zabývají,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky poškodil čerpací stanici, havaroval na čerpací stanici, alkohol za volantem, opilý řidič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič zdemoloval svým vozem čerpací stanici na Šumavě, nadýchal 3,81 promile alkoholu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.