Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Šest osob se zranilo při čelním střetu dvou osobních automobilů. Jedno malé dítě je ve velmi vážném stavu

Celkem šest osob se v podvečer zranilo při střetu dvou osobních automobilů na silnici I/27 mezi Štěpánovicemi a městem Klatovy. Při havárii utrpěly zranění i dvě děti ve věku asi pět a dva roky. Jedno z nich je ve velmi vážném stavu. U těžké nehody zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému. Nechyběl ani vrtulník letecké záchranné služby.

„Letecká záchranná služba transportovala dítě ve vážném stavu s matkou se středně těžkým zraněním na emergency do plzeňské fakultní nemocnice na Lochotíně. Druhé dítě s lehčími zraněními v doprovodu matky, která nebyla účastníkem nehody, také směřovalo na akutní příjem do fakultní nemocnice. Jednu ženu se středně těžkým zraněním záchranáři převáželi pozemní cestou na akutní příjem do plzeňské nemocnice. Do Klatovské nemocnice jsme převezli dalšího muže a ženu. Oba utrpěli lehčí zranění,“ uvedla k nehodě mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Podle informací policie vjel náhle vůz značky Škoda do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozem značky Volvo. Další podrobnosti k nehodě zjišťujeme. Silnice z Klatov na Štěpánovice je uzavřena a dopravu policisté směřují na objízdnou trasu přes obec Točník.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky čelní střet, nehoda dvou osobáků, šest zraněných, dítě ve vážném stavu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šest osob se zranilo při čelním střetu dvou osobních automobilů. Jedno malé dítě je ve velmi vážném stavu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.