Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie obvinila z vraždy v Klatovech šestačtyřicetiletého muže

Policejní komisař dnes obvinil ze středeční vraždy v Klatovech šestačtyřicetiletého muže. Novinářům to dnes řekla policejní mluvčí Martina Korandová. Kriminalisté chtějí obviněného poslat do vazby. Soud by o ní měl rozhodovat zřejmě v pátek. Policie muže zadržela hned po činu. Je podezřelý, že ve středu ráno zabil nožem šéfa dopravní firmy.

"Obviněný vešel do areálu jedné firmy a u vozidla zaútočil nožem rychle a bez varování na čtyřiapadesátiletého muže. Poškozený na následky zranění i přes veškerou péči lékařů zemřel," řekla Korandová. K motivu se policie nevyjádřila, podle informací jím zřejmě byly předchozí pracovní spory. Obviněný údajně pro firmu zavražděného pracoval, před časem ale dostal výpověď.

Když policie přijela ve středu na místo, zadržela hned podezřelého. Svědci činu mu nedovolili odejít. Vyšetřovatelé na místě vyslechli svědky a nasbírali důkazy. Rodině a zaměstnancům firmy nabídli pomoc policejního krizového interventa.

Středeční událost z Klatov není první vražda, kterou se letos policisté v Plzeňském kraji zabývají. Hned na Nový rok řešili konflikt dvou mužů v Hrádku na Rokycansku, který skončil pobodáním jednoho z nich. Jednačtyřicetiletého podezřelého policisté zadrželi a následně obvinili z pokusu o vraždu. Kriminalisté se od minulého týdne také zabývají smrtí 89leté ženy a 62letého v jejich domě v Dolcích u Přeštic. Zatím ale neřekli, zda to byla vražda nebo ne. Loni se v kraji stalo pět vražd.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky ČR, kriminalita, vražda, Klatovy, policie, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie obvinila z vraždy v Klatovech šestačtyřicetiletého muže  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.