Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

VIDEO: Kamera zachytila při akci dva neznámé pachatele, na místo činu přijeli v dodávce s kradenou značkou

Bezpečnostní kamera zachytila dvojici pachatelů, kteří přijeli krást do jedné firmy na Plzeňsku s dodávkou bez přední registrační značky a s odcizenou zadní značkou. Pachatelé uvnitř objektu odcizili sudy obsahující 250 kg bronzových špon. Minimálně jeden z pachatelů je rozpoznatelný vzhledem k jeho oblečení i charakteristické postavě a chůzi. To je patrné z videa z místa činu.

„K objektu firmy v Příšově na severním Plzeňsku přijela dvojice neznámých mužů v den pracovního volna ranních hodinách mezi 7:40 hod a 7:55 nákladním vozidlem Renault Master bílé barvy s odcizenou registrační značkou. Pachatelé překonali zabezpečení plechové kóje, ze které odcizili dva 200 litrové plechové sudy s obsahem 250 kg bronzových špon. Pachatelé svým jednáním způsobili škodu ve výši 35 tisíc korun,“ informovala mluvčí policie Eva Červenková.

V souvislosti s tímto případem kriminalisté žádají veřejnost o pomoc ke zjištění totožnosti dvou neznámých pachatelů. „Spolujezdec je muž štíhlé vyšší postavy, který měl na sobě tmavou kšiltovku s bílým nápisem, černou bundu nebo mikinu s výraznými světlými nápisy na zádech, modré džíny a sportovní boty. Řidič je muž menšího vzrůstu oblečen do tmavého oblečení a čepice. Žádáme veřejnost, zda někdo nepozná osobu řidiče či spolujezdce nebo jestli nedošlo k nabídce odcizeného materiálu, aby se s případnými poznatky přihlásili na policii nebo na linku 158,“ doplnila mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pachatelé krádeže, ukradli bronz, bezpečnostní kamera, ukradená značka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kamera zachytila při akci dva neznámé pachatele, na místo činu přijeli v dodávce s kradenou značkou  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.