Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Recidivistka se opět pustila na dráhu zločinu, její rozjetou kariéru ukončilo kuriózní zadržení přímo při akci

Na co sáhla, to zpackala! Řeč je o jedenatřicetileté ženě ze Sušicka, která se s velkými ambicemi vydala na dráhu zločinu. Kradla peníze, šperky, elektroniku i boty, ale naštěstí nebyla příliš úspěšná. Svoji kriminální kariéru pak korunovala velmi kuriózním zadržením a mohla by tak kandidovat na titul „Nejhloupější zloděj roku.“

„V jednom baru v Sušici žena odcizila z barového pultu volně položenou peněženku v hodnotě jeden tisíc korun s finanční částkou 700 korun a platební kartou. Pomocí odcizené platební karty se pak pokusila během několika dní ve třech případech z různých bankomatů v Sušici o neoprávněné výběry v celkové výši 26 tisíc korun, přičemž veškeré transakce byly zamítnuty,“ informovala mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Svůj vrcholný kousek žena předvedla, když se ve večerních hodinách nechala schovaná uzamknout v jednom z obchodních domů v Sušici. „Poté z prodejních prostor odcizila jeden pár sportovních bot a tablet o celkové hodnotě téměř 18 tisíc korun. Svým pohybem však aktivovala zabezpečovací zařízení a následně byla v prodejně zadržena pracovníkem bezpečnostní agentury,“ popsala mluvčí policie velmi neúspěšnou akci sušické zlodějky.

Další zločin spáchala žena během návštěvy v bytě své příbuzné v Sušici. Společně se svým dalším příbuzným odcizila tři prsteny ze žlutého kovu v celkové hodnotě 16 500 korun. Prsteny následně prodali za čtyři tisíce korun a peníze si pak rozdělili. „Policejní inspektor sdělil ženě podezření ze spáchání přečinu krádež a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Uvedených jednání se podezřelá žena dopustila i přesto, že byla za přečin krádež v posledních třech letech odsouzena a potrestána,“ dodala policejní mluvčí Šmaterová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krádež, zadržená zlodějka, neúspěšná zlodějka, nechala se zamknout

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Recidivistka se opět pustila na dráhu zločinu, její rozjetou kariéru ukončilo kuriózní zadržení přímo při akci  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.