Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Žena po úrazu hlavy utekla z nemocnice s kanylou zavedenou do žíly, pátral po ní i policejní vrtulník

, aktualizováno 3. dubna 2023, 15:02

S kanylou zavedenou do žíly na ruce uprchla ze Stodské nemocnice sedmdesátiletá žena. Téhož dne ji do zdravotnického zařízení přivezli záchranáři s úrazem hlavy. Policisté po ženě vyhlásili v neděli celostátní pátrání a hledal ji dnes na Plzeňsku ze vzduchu i policejní vrtulník. Odpoledne policie pátrání po ženě odvolala.

„Děkujeme všem za zveřejnění a sdílení a veřejnosti za poznatky, paní byla nalezena v obci Blatnice," informovala v pondělí odpoledne mluvčí policie Dagmar Brožová. 

Původní text zprávy: Pohřešovanou Marii z Tachovska převezli záchranáři v neděli po úrazu hlavy do Stodské nemocnice ve Stodu na jižním Plzeňsku. „Absolvovala vyšetření a byla jí zavedena kanyla do žíly. Poté žena z nemocnice odešla a do současné doby se nevrátila domů, nepodala o sobě žádnou zprávu, nemá u sebe mobilní telefon, peníze ani doklady. Může působit zmateným dojmem. Ošetřující lékař trvá na jejím návratu,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Pohřešovaná je střední postavy, vysoká 160 centimetrů, má oválný obličej, černo šedé krátké vlasy, šedé oči, domalované obloukovité obočí. Na sobě by měla mít bordovou bundu s kapucí s délkou pod pas, černé kalhoty, světlé boty. Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání po zraněné ženě, úraz hlavy, utekla z nemocnice, policejní vrtulník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena po úrazu hlavy utekla z nemocnice s kanylou zavedenou do žíly, pátral po ní i policejní vrtulník  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.