Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž utrpěl těžká zranění když se vrhl před projíždějící vlak, aby zachránil svého psa

Na urgentním příjmu Fakultní nemocnice v Plzni skončil zhruba třicetiletý muž, kterého srazil v Českém údolí vlak. Podle dosavadních informací chtěl zachránit svého psa, který vběhl na trať. Pes nehodu nepřežil. Doprava na trati z Plzně do Klatov bude podle webu Českých drah přerušena do zhruba deváté hodiny večerní.

„Muž se snažil zachytit psa, který vběhl do kolejiště. Následně došlo ke střetu s vlakem. Pes na místě uhynul, muže si převzali do péče záchranáři," informovala policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Mária Svobodová z krajské záchranky potvrdila, že zhruba třicetiletý muž utrpěl vážná zranění v horní polovině těla. Záchranáři ho při vědomí a ve stabilizovaném stavu převezli na emergency fakultní nemocnice na Lochotíně.

K nehodě došlo v Borském parku v Plzni nedaleko strážního domku u viaduktu. „Předpokládané omezení provozu v úseku Plzeň-Valcha - Plzeň hlavní nádraží bude od 17:15 do 21:00," uvedly České dráhy na svém webu. Mezi stanicemi jezdí náhradní autobusy.

Foto Richard Beneš

Štítky srážka osoby s vlakem, sražený vlakem, nehoda na železnici, záchrana psa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž utrpěl těžká zranění když se vrhl před projíždějící vlak, aby zachránil svého psa  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.